Nytt från resan

Hej sötnosar! Sitter på mitt och Amandas hotellrum i Karlstad nuoch har precis tagit ett riktigt jävla as skönt bad! Fick nämligen ÄNTLIGEN badkar efter de två andra hotell vi varit på under veckan så det var sjukt skönt och slappna av lite, hehe.

Idag har vi vaknat upp i Borlänge, delat upp oss och åkt ut på två skolor, vi dansgänget delade ju såklart inte upp oss.. där har vi dansat och värvat medlemmar till SSU och haft as nice! Runt 3 sen var vi klara där och åkte vidare till SSU:s expedition i Borlänge och där fick vi lite fri time till klockan 5 så jag, Sandra och Sara drog upp till centrum och kolla in Borlänge lite. Fanns inte värst mycket affärer så vi fråga runt lite bland folk och då fanns det tydligen ett stort köpcentrum lite längre bort som hette Kupolen och det var därför den där "centrum-gatan" hade dött ut ;) Så vi drog dit och kolla in lite, FETT STORT, såg fan ut som globen :p Sen gick vi tillbaka till expeditionen och hade lite möte med alla andra, sen bar det av mot Karlstad vid 6 tiden.

Ungefär 4 och en halv timma senare så var vi framme vid hotellet i Karlstad och då hade vi även stannat och käkat på ett as skabbigt värdshus efter vägen. FYFAN säger jag bara, har aldrig varit med om nått äckligare ställe, maten smaka typ möggel.. okej, men ialf gammalt. Och drickan i drickesautomaten var typ också gammal så den smaka helt unket! UHÖ! Till sist när vi fick våran mat fick vi fan nog :p haha så Angie gick fram till han "kocken" som sa att han hade varit de i 15 år, yeah right.. så vi fick ny mat.

Jaja, iallafall. Nu har även Amanda badat klart så jag ska bara lägga in lite videos här och några bilder kanske så ska vi gå över och säga godnatt till tjejerna sen som sover i andra rum. Imorgon gör vi Karlstad sen blire hemgång på kvällen för våran del. Cya, peace


fett soft med 40" tv i bussen och ps3, hahah här spelar sandra och angie nått jävla slag spel




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0